Книги
Учебна литература
За Учителя
Други

» Обратно

Иконите от църквата

Иконите от църквата "Преображение Господне" в Поморие (XV - XX в.)

Автор: Александра Ф. Трифонова

ISBN: 978-954-320-553-0
Категория: Други
Корици: Меки

Изчерпана

Цена: 0.00 лв.

Гласували: 0

Университетският комплекс по хуманитаристика „Алма Матер“ (УКХ) функционира от м. декември 2009 г. и е финансиран по проект от фонд „Научни изследвания“ към Министерството на науката и образованието.

Основната цел на УКХ е изграждането и утвърждаването на силно и конкурентноспособно научноизследователско звено в СУ „Св. Климент Охридски“ с капациет за извършване на качествени научни изследвания с активното участие на докторанти и студенти.

Приоритети в изследователската програма на Комплекса са теми, свързани с културно-историческото наследство, приложението на съвременните информационни технологии в образованието и изследователската дейност, регионалните изследвания и устойчиво развитие, езици, медии и култура.

УКХ осъществява дейността си в сътрудничество с БАН, Държавната агенция „Архиви“, Столичната община, Българо-американската комисия „Фулбрайт“, Центъра за изследване на Студената война в Харвардския университет, Центъра за изследване на Холокоста в Университета в Хайфа (Израел), Центъра по българистика в Бакинския славянски университет (Азербайджан) и др.

Университетският комплекс по хуманитаристика провежда конкурси за предоставяне на индивидуални грантове за докторантски и постдокторантски изследователски проекти, проекти за написване на монографии, научни престои на млади и утвърдени български и чуждестранни учени.

За повече информация посетете:   http:// www.uni-sofia.bg//ukh

 

Университетски комплекс по хуманитаристика „Алма матер“

ПОРЕДИЦА МОНОГРАФИИ


» Добави коментар

Няма добавени коментари

 

Вашето име:
E-mail:
Вашето мнение:

Моля, въведете кода
Други книги от категория „Други“